Galactic Funk LIVE: 21. april kl. 19.58. 

Gå til livestream

Intergalactic Quarantine Funk:
Etter hele 11 singler og et kritikerrost album bak seg, debuterer endelig Galactic Funk LIVE! I samarbeid med Total Lyd garanteres det en ganske «annerledes» livestream-opplevelse.

Tirsdag 21. April 2020:
• Kl. 19.58 – Funky oppvarming med DJ Re-Pete
• Kl. 20.20 – Debutkonsert med Galactic Funk
• Kl. 21.21 – Reflekter over hva du nettopp har opplevd

Bandet lever av luft og kjærlighet for tiden, så de setter stor pris på all økonomisk hjelp. (50% av fortjenestene går direkte til deres funky samarbeidspartnere i Total Lyd.)

Vipps: 602598

Galactic Funk

Galactic Funk er et norsk, kritikerrost og eksperimentelt Funk-kollektiv som består av Tormod Leithe og Petter Aagaard. Basert i Galactic Park Studios, Melhus. Ut av en uventet stjernestøvskjebne den 21. April 2016, ble duoen etablert over natten, og nå på 4-årsjubileumet debuterer de endelig Live, i cyberspace.

Lydbildet på debutalbumet «We Come in PEZ» (C+C Records) er en form for nedstrippet electro-funk med en psykedelisk space-inspirasjon fra P-Funk-afronautene på 70-tallet, the purple freaks fra 80-tallet og ikke minst, alle framtidens eksentriske breakdansere.

«A brilliant piece of bizzarity!» – Chris Horton, FUNKATOPIA
«Man må virkelig kunne spille for å lage slik musikk!» – Big Dipper
«Dette er heeelt sinnsykt!» – Alex Ytterdahl, Copula
«La oss starte romskipet!» – Mona B. Riise, NRK P2
«Norges svar på Daft Punk!» – Petter Aagaard

Galactic Funk’s mål med dette musikalske prosjektet er å levere spicy, vintage Funk, men de ser ikke på seg selv som en bevegelse eller noe nostalgisk. Galactic Funk er en spirituell nødvendighet.